Studio en outdoorfotografie
 • Newbornfotografie

  Die eerste weken na de geboorte zijn zo bijzonder, de baby verandert bijna dagelijks! Wij helpen jullie graag deze herinnering vast te leggen, zodat jullie nog jarenlang van jullie kleine baby kunnen genieten.

  Lees meer...
 • Zwangerschapsfotografie

  Je bent zwanger, wat een ervaring! Je lichaam verandert, je geniet van de groeiende baby in je buik.

  Lees meer...
 • baby abonnement

  Het eerste jaar van je kind is er een om nooit te vergeten. Ze leren zitten, staan, de eerste woordjes....

  Lees meer...

De fotostudio

.... is knus en gezellig ingericht, kinderen voelen zich snel op hun gemak!

Zwangerschapsfotografie en newbornfotografie bij Kinderkoppies in Papendrecht

Je bent zwanger, wat een ervaring! Je lichaam verandert, je geniet van de groeiende baby in je buik.

Om dit moment nooit meer te vergeten, bieden wij zwangerschapsreportages aan, zodat je na de geboorte van je kind nog een tastbare herinnering aan die mooie tijd hebt.

Bollebuikies.nl is een onderdeel van Fotostudio Kinderkoppies, en naast zwangerschapsreportages bieden wij ook newbornreportages aan. 

Boek je beide reportages, krijg je een leuke korting!

Wil je er helemaal een feestje van maken, kun je de zwangerschapsreportage combineren met een bellypaint. Er worden dan eerst 'normale' zwangerschapsfoto's gemaakt, vervolgens wordt je buik beschilderd en wordt deze ook nog gefotografeerd.

Een aantal jaren geleden zijn we gestart met een nieuw concept: van buik naar baby. Tijdens de zwangerschap word je diverse keren gefotografeerd, zodat je aan het eind een mooie collage hebt van de groei van je buik. Met aan het eind van deze serie een foto van jou samen met je kindje.

 

En... wil je alleen een newbornreportage? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wil je zeker weten dat er een plekje is voor zo'n prachtige newbornreportage? Informeer dan al tijdens je zwangerschap en reserveer 2 voorlopige data in de agenda.